آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس

کاهش نرخ دلار با گرانی خودرو تناسبی ندارد

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت:در حال حاضر که قیمت دلار به رقم زیر 10هزار تومان رسیده ، خودروسازان همچنان بر طبل گرانی محصولات می کوبند و تکلیف مشتریان را نیز مشخص نمی کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۲۵ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 15
کد خبر: ۲۷۳۸

به گزارش راهبرد معاصر ؛ سید حسین نقوی حسینی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با مطرح کردن این موضوع مبنی بر اینکه ایران خودرو و سایپا چه زمانی می خواهند در تحریم ها همراه مردم باشند؟، گفت: به طور روزانه با شهروندان زیادی روبرو هستیم که اعلام می کنند خودروهای ثبت نامی آنها که قرار بوده حتی در شهریور ماه سال جاری تحویل داده شود هنوز به آنها واگذار نشده است.

 

نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین پیامهایی از خودروسازان به ثبت نام کنندگان خودرو می رسد مبنی بر اینکه می خواهند خودرو را گرانتر از قیمتی که ثبت نام شده تحویل مشتری دهند، یعنی بر خلاف توافق صورت گرفته میان آنها، که نگرانی را برای خریداران به همراه دارد و متاسفانه صنعت خودروسازی نیز پاسخگوی مشکلات نیست که علت این گرانی ها چیست؟

 

این نماینده مجلس با بیان اینکه نرخ دلار نسبت به قبل کاهش یافته پس طبیعتاً باید قیمت خودرو نیز کاهش یابد افزود: زمانی بحث این بود که دلار به 19 هزار تومان رسیده است و به تبع آن تولید قطعات و محصولات نهایی گران می شود، در حال حاضر که قیمت دلار به رقم زیر 10هزار تومان رسیده ، خودروسازان همچنان بر طبل گرانی محصولات می کوبند و تکلیف مشتریان را نیز مشخص نمی کنند.


کاهش نرخ دلار با گرانی خودرو تناسبی ندارد

این نماینده مجلس افزود: در شرایطی که دلار پایین آمده است و شرایط بازار کنترل شده است واقعاً گرانی این محصولات توجیهی ندارد.

 

سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: این انتظار از کمیسیون صنایع ومعادن مجلس شورای اسلامی با توجه به تخصصی بودن بحث وجود دارد که موضوع گرانی محصولات ایران خودرو را پیگیری و نتایج آن را به طور شفاف به مردم بگوید.

 

منبع:car.ir              

ارسال نظر